top of page
Project tools gif.gif

Flipmode Project

Flipmode Project -tuotesarja tekee käytännöllisillä ja tehokkailla työkaluillaan Flipmode -tuotteista vielä tehokkaampia tiimi- ja projektityövälineitä. Flipmode Project -työkalut helpottavat fyysisessä muodossa olevan aineiston hallintaa ja parantavat projektien tietoturvaa. Flipmode yhdistettynä Flipmode Project tuotteisiin mahdollistavat tiimityöskentelytilojesi maksimaalisen hyödyntämisen.

Suuret ja haastavat projektit

Mahdollisuus käyttää suurta määrää valkotauluja yksittäiseen projektiin tekee Flipmode Project -tuotteista ihanteellisia suuriin ja haastaviin projekteihin.

Monia yhtäaikaisia projekteja

Koska Project Board -taulut kulkevat helposti tiimin mukana eri tilojen välillä, Flipmode Project tuotteet tekevät kokous- ja tiimityöskentelytilojen hallinnasta helpompaa, poistaen tarpeen yksittäisille tiimeille tai projekteille varatuille tiloille.

Luottamukselliset projektit

Flipmode Project -tuotteet helpottavat sen varmistamista, ettei arkaluonteista tai salassa pidettävää aineistoa unohdu kokoustilojen valko- tai lehtiötauluille. Valkotaulut kulkevat näiden parissa työskentelevän tiimin mukana ja voidaan säilyttää lukituissa tiloissa, joihin vain asianosaisilla on pääsy.

 Flipmode Project Board.png

Project Board

Flipmode Project Board on kaksipuoleinen siirreltävä valkotaulu, ihanteellinen projekti ja tiimityöhön. Flipmode Project Board -taulut ovat kevyitä ja varustettu magneettisella pinnalla.

Flipmode Project Board -taulut ovat ripustettavissa Flipmode -seinäpaneeleihin näiden mukana toimitettavilla taululehtiökoukuilla. Flipmode seinäpaneeleita voidaan käyttää normaalisti myös Flipmode Project Board -taulujen kanssa, sillä Flipmoden kääntöpaneelin takana on riittävästi tilaa yhdelle Project Board -taululle.

Project Trolley

Kärry 8 Project Board -taululle

Flipmode Project Trolley on elegantti ja käytännöllinen tapa varastoida ja kuljettaa Flipmode Project Board -tauluja.

Kärryt on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ovat käsitelty tyylikkäällä kromipinnoituksella.

Neljä kääntöpyörää tekee Flipmode Project Board -taulujen kuljettamisesta helppoa.

Flipmode Project Trolley -kärryyn mahtuu kahdeksan Flipmode Project Board -taulua.

 Project Trolley 2.png
 Project Track 4.png

Project Rack

Insertti 20 Project Board -taululle

Flipmode Project Rack on kaappiin tai hyllyyn asennettava säilytysinsertti 20 Flipmode Project Board -taululle.

Käytännöllinen liukumekanismi tekee taulujen säilyttämisestä helppoa ja tilatehokasta.

Flipmode Project Rack sallii tehokkaan säilytysratkaisun, Flipmode Project Board -tauluille, integroimisen saumattomasti muuhun sisustukseen, kun säilytyskaluste voidaan tilata samalta toimittajalta kuin muut säilytyskalusteet.

bottom of page